Individuele begeleiding en coaching bij stress

Last van langdurige stress?

Ben je overwerkt of wil je een dreigende burn-out voorkomen? Dan is het belangrijk om signalen die duiden op langdurige stress serieus te nemen. Hoe herken je deze signalen? Symptomen als aanhoudende vermoeidheid, hoofd- nek of rugpijn, snel geïrriteerd zijn, je overbelast voelen, besluiteloosheid, mensen vermijden en emotionele uitbarstingen; het kunnen allemaal uitingen zijn van een beginnende burn-out.

Wanneer je tussentijds niet meer voldoende oplaadt, kun je geleidelijk opbranden. Heb je al een tijd last van langdurige stress en wil je een dreigende burn-out voorkomen? Onderneem dan actie om ervoor te zorgen dat je begint met herstellen. Meestal is er sprake van langdurige onbalans in wat er van je gevraagd wordt en wat je aankunt.

Tijd om aan de slag te gaan. Niet alleen met uitrusten, afstand nemen, maar ook met onderzoeken wat hiertoe heeft geleid en experimenteren met nieuw gedrag. Eigenschappen als perfectionisme en een groot verantwoordelijkheidsgevoel dragen bij aan het doen ontstaan van een burn-out in combinatie met grote druk van buitenaf. Het is altijd een wisselwerking tussen persoonlijke kenmerken en eisen die door de omgeving worden gesteld.

We ondersteunen in het herstel van de vitaliteit met trainingen en individuele begeleiding, coaching en advies. Het is prettig om al in het begin van de begeleiding te ervaren dat concrete oplossingen effect hebben. Zo krijg je weer vertrouwen in het herstel en jouw eigen mogelijkheden.

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Jenny Kieskamp,

jenny.kieskamp@burnout-preventie.nl of 06-348 99 321
Praktijkadres: Marijkeweg 22, 6709 PG Wageningen

 

Individuele begeleiding en coaching bij stress | regio Wageningen, Ede, Veenendaal en Renkum