Begeleiding bij burn-out Arnhem

Wachten tot je in een burn-out terecht komt of een burn-out voorkomen?

Een vijfde deel van het langdurig verzuim wordt veroorzaakt door stress. Als iemand uitvalt, duurt het steeds langer voordat hij of zij terug keert in het arbeidsproces. Wanneer er sprake is van een burn-out verzuimen mensen gemiddeld 242 dagen. En als je dan weet dat één verzuimdag 250 euro kost, wordt het hoog tijd om stressklachten vroegtijdig te herkennen en aan te pakken. * Er valt dus veel te winnen bij een tijdige interventie.

Heb je het gevoel dat je je naar je werk moet slepen? Merk je dat je een kort lontje hebt? Lukt het je niet meer om deadlines te halen? Zou je je het liefst onder je dekbed verstoppen en de hele wereld de rug toekeren? Merk je dat je steeds vaker werk mee naar huis neemt? Heb je problemen met in slaap komen of word je erg vroeg wakker en denk je dan aan alles wat je nog moet doen? Voel je spanning als er nieuwe ideeën gelanceerd worden op je werk? Mogelijk zit je in de gevarenzone, lijd je aan ongezonde stress en loop je kans op een burn-out.

Wij geven individuele begeleiding bij aan burn-out gerelateerde klachten of ondersteuning in situaties waarin de balans tussen werk en privé, tussen inspanning en ontspanning onder druk staat. Wij gunnen je weer de regie over je leven en werk zodat je met plezier, passie, energie en voldoening je steentje bij kunt dragen en voluit deel kunt nemen aan het leven. We wensen je toe dat je ’s morgens weer opstaat en zin hebt in de dag en dat je aan het eind van de dag voldoende energie hebt voor andere dingen.

Ook begeleiden we teams en geven we advies aan managers en personeelsfunctionarissen over hoe om te gaan met medewerkers die teveel stress ervaren en als gevolg daarvan niet meer goed kunnen functioneren.

* bron: Arboned november 2016