Tweedaagse Training

In deze training werk je aan de vergroting van je vitaliteit en het doorbreken van het patroon waardoor je kans loopt in een burn-out terecht te komen. Een burn-out gaat namelijk niet vanzelf over, ook niet als je voldoende rust neemt. Het vraagt dus om een actieve aanpak.

In deze training leer je de eigen signalen beter te herkennen en er anders op te reageren. Hierdoor kun je tijdig bijsturen. Je krijgt handvatten om de belangrijkste stressbronnen in jouw werk en leven aan te pakken en ervaart hoe de balans weer terugkeert.

Je ontdekt hoe jouw persoonlijke eigenschappen en aanpak hebben bijgedragen aan de situatie. We dagen je uit om in beweging te komen en ongezonde patronen los te laten. Daardoor neem je de regie over je leven en het plezier in je werk weer terug. We besteden aandacht aan een gezonde leefstijl en je leert hoe je deze stapsgewijs in kunt passen in jouw leven.

We zorgen voor voldoende afwisseling in theorie en praktijk, activiteit en rustmomenten. Bij de training hoort een reader die je ook na de tweedaagse helpt om de positieve lijn door te trekken.

Laad jezelf op en ga met nieuwe inzichten en gereedschappen weer naar huis waardoor je steviger in je schoenen staat en uitdagingen aan kunt!