De coach

Jenny Kieskamp (1966): Regie nemen over je werk en je leven is de rode draad in mijn werk. Als coach merk ik dat verandering, tegenslag of overbelasting mensen zo kan raken dat ze letterlijk of gevoelsmatig vastlopen. Coaching kan je steun geven en je tegelijkertijd uitdagen om stap voor stap de regie terug te nemen. Je reactiepatronen herkennen, je drijfveren onderzoeken en voelen waar je energie van krijgt maken daar onderdeel van uit. Zo win je opnieuw aan regie en vitaliteit.

Kenmerkend voor mijn coaching zijn: rust en daadkracht, balans in denken en voelen, inzicht in de achtergrond van de coachvraag. Als begeleider zorg ik voor structuur en helderheid waarbinnen je nieuw gedrag vrijuit kunt uitproberen. Uiteindelijk doel is dat jij op de juiste plek in de organisatie je bijdrage kunt leveren en je kunt ontwikkelen.

Na mijn studie werkte ik als communicatietrainer in het hoger onderwijs en voor een opleidingsinstituut. Sinds 1999 begeleid ik als zelfstandig coach en trainer medewerkers in organisaties zoals onderwijs, gezondheidszorg, zakelijke dienstverlening en technische innovatie. Ik houd van mensen en van de organisaties waar zij werken. Juist in stressvolle omstandigheden kom je zowel je sterke kanten als je uitdagingen tegen.

Ik werk in de regio Wageningen / Renkum / Oosterbeek, EdeVeenendaal en Arnhem