Spreekuur ‘stressklachten aanpakken, burn-out voorkomen!’

Op vrijdag 20 en woensdag 25 september is er spreekuur om stressklachten of een dreigende burn-out voor te leggen en advies te krijgen van Jenny Kieskamp. In de zomer schakelen we over op een andere manier van leven en meer ontspanning. We rusten uit en genieten meer. Terugschakelen naar ons dagelijkse leven is daardoor ‘opnieuw in de spiegel kijken’. Je voelt duidelijk of je accu gevuld is en je weer zin hebt om aan het werk te gaan. Merk je (te) grote tegenzin? Laat dit je ‘wake-up call’ zijn.

Het gesprek geeft inzicht in de energiecurve en het onderscheid tussen gezonde en ongezonde stress. Je kunt vragen stellen over overspannenheid en burn-out en de eerste stap richting herstel. Een moment stilstaan bij je vitaliteit is niet zo’n vreemd idee als je bedenkt dat we in de drukte van alledag gewend raken aan het verduren van klachten. Overbelasting kent vaak een glijdende schaal. Voor je het weet denk je ‘dit hoort erbij, iedereen heeft wel wat’. Daardoor hebben we niet meer scherp waar de grens ligt. Juist wanneer je verschillende, ogenschijnlijk losstaande klachten ervaart, is het belangrijk dat er een belletje gaat rinkelen. Het spreekuur kan ook een opstap zijn naar stressklachten op je werk bespreekbaar maken.

Meer informatie over begeleiding bij stress en burn-out en je aanmelden via het contactformulier of bellen met Jenny Kieskamp, 06-348 99 321. De gesprekken zijn op Marijkeweg 22 te Wageningen en duren 45 minuten. Er zijn aan dit gesprek geen kosten verbonden. Geef bij je aanmelding je voorkeur voor woensdag of vrijdag en ochtend of middag door.